KONYA / EREĞLİ - Hortu İlkokulu

Hortu İlkokulu

HORTU MAH. 98452. SK. NO: 2 EREĞLİ / KONYA
Vizyon
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilir.Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilir.Okulumuzda hem öğretenler, hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanır.
Misyon
Biz, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak için varız.Bizler, öğrendiklerini uygulayan, araştıran ve araştırmaların olumlu sonuçlarını insanlığın hizmetine sunabilen kişiler yetiştirmek için varız.
Özel araçlar ile ulaşım yapılmaktadır.
Konya iline 132 km, ilçe merkezine 13 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
İlçe geneli yapılan atletizm, futbol, voleybol, çocuk oyunları sportif etkinliklerine katılım sağlanmaktadır. 2018 yılında geleneksel çocuk oyunları Konya birincisi olmuştur.
eTwinning projeleri ve Tübitak 4006 Bilim Fuarı okulumuzda yapılmaktadır.